Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 13 büyükşehir belediyen var, ne yaptın?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu'nda Millet Bahçesi açılışı töreninde konuştu. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'na 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın?" dedi. 

GÜNDEM 14.10.2022, 16:40 14.10.2022, 18:34
4
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 13 büyükşehir belediyen var, ne yaptın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın?" dedi. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
"İstanbul sadece ülkemizin değil tüm bölgenin tüm dünyanın gözde şehridir. İstanbul başka. Onun için İstanbul aşığı bir Cumhurbaşkanınız olduğunu bilin. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda ilk evim ilk iş yerim adıyla 500 bin konut 1 milyon arsa 50 bin iş yeri hedefiyle yeni bir kampanya başlattık. Türkiye'ye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız. Kardeşlerim şunu açıkça söylüyorum; bu CHP, bu Bay Kemal... Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın? Ne yapıyorsunuz? Bunu söyleyin.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı iken KİPTAŞ'ı kurdum. KİPTAŞ'ta İstanbul'umuzda; özellikle süratle ilk defa tarihinde görülmemiş konutları yaptık. Ve bu süreç devam ediyor. SSK'nın başındayken, çocuğunu torununu nasıl SSK'lı yaptın onun hesabını sorun. Bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmaları da titizlikle inceliyor, ve tamamlıyoruz. Biz hükümete geldiğimiz günden itibaren attığımız demokratik adımlarla işte bu makus talihi değiştirdik. Türkiye yüzyılı ile bu yatırımları taçlandırıyoruz. İnsanlarımızın ülkesinin gücünü görme hayali vardı. Bunu da sağladık. Türkiye'nin geçmişteki tüm sorunlarını sıkıntılarını giderdik. Son dönemde yaşanan bazı sıkıntıları şu anda aştığımız da ortada. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Bu CHP, çöp, çukur çamur. 94'te İstanbul'a geldiğimizde böyleydi. Bu sıkıntıları aştık. Gelin 2023'te Türkiye yüzyılının önünü hep beraber açalım. Sizlerden 2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı