Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Onun derdi niye bizi gersin ki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali olarak yorumlanan açıklamalarına ilişkin, “O bizim derdimiz değil. Onun derdi niye bizi gersin ki.” dedi.

GÜNDEM 23.09.2022, 15:10 23.09.2022, 16:09
16
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Onun derdi niye bizi gersin ki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali olarak yorumlanan açıklamalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “O bizim derdimiz değil. Onun derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Şu ana kadar Cumhur ittifakı kararlı bir şekilde yola devam ediyor. Onlar da kararsız bir şekilde yola devam ediyor.” dedi.

ABD’nin Rusya’nın 'Mir' adlı yerel ödeme sistemine dahil olan Türk bankalarını odağına almasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Birazdan görüşeceğiz. Bu bir Mir Kart olayı değil, alternatifleri neler, ne gibi adımlar atabiliriz bunlar üzerinde çalışmaları yürüteceğiz.” dedi.

Yunanistan'daki girişimlere ilişkin konuşan Erdoğan, “Onların iletişim başkanlığı var da bizim yok mu? Bizim iletişim başkanlığımız çok daha güçlü. Onlar bizi geriden vagonlarıyla takip ediyor.” diye konuştu.Kılıçdaroğlu vekillerine çıkıştı: İsteyerek zarar verenleriniz var
AKP'li eski ismin iddiası! Kılıçdaroğlu çıkarsa Erdoğan o adımı atacak

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı