Erdoğan destekçisi Saray yazarı, sapkın Gülşen’e sahip çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla da bilinen gazeteci  Ahmet Hakan imam hatip mezunlarına hakaret etme cürretini gösteren LGBT sapkını Gülşen’e sahip çıktı.

GÜNDEM 27.08.2022, 20:50
4
Erdoğan destekçisi Saray yazarı, sapkın Gülşen’e sahip çıktı!
AK Parti’ye yazılarında destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla da bilinen gazeteci Ahmet Hakan kendisi de İmam Hatip mezunu olmasına rağmen LGBT destekçisi Gülşen’e sahip çıkan bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan Gülşen'in tutuklanması karşısında karamsarlığa düştüğünü yazarken "Var gücümle itiraz ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Sapkın şarkıcı Gülşen konser sırasında İmam Hatip mezunlarına “sapık” benzetmesi yaparken hakkında açılan soruşturmada "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Gülşen’in tutuklanmasının yanlış olduğunu belirten bir yazı yazdı.

Gülşen’i  tutuklanması karşısında kendisini karamsarlık ve umutsuzluğun kapladığını ifade eden Ahmet Hakan “Bu tutuklamaya hiçbir taktik gözetmeden, hiçbir strateji izlemeden, hiçbir siyasi hesabı aklımın ucundan geçirmeden...,Var gücümle itiraz ediyorum.” Diye yazdı
Hakan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı

Kınamak gibi bir alternatif varken... Öfkeyle itiraz etme hakkı varken... Ayıplama mekanizmaları el altındayken... Utandırmak gibi müthiş bir cezalandırma yöntemi söz konusuyken... Sivil ve örgütlü tepkilerin yolu açıkken....
Çok ama çok yanlış olmuştur.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı