Erdoğan: Eskiden akşam 9'dan sonra dışarı çıkılabiliyor muydu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da yaptığı konuşmada, “Eskiden 9'dan 10'dan sonra sokaklara çıkılabiliyor muydu?” dedi.

GÜNDEM 22.10.2022, 20:50
5
Erdoğan: Eskiden akşam 9'dan sonra dışarı çıkılabiliyor muydu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.
Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilginç ifadeler kullandı. Erdoğan, “Eskiden 9'dan 10'dan sonra sokaklara çıkılabiliyor muydu? Yarın Diyarbakır'dayım, akşam 8, 9, 10 dışarı çıkılmazdı. Şimdi saat 12, 1 herkes sabaha kadar oralarda eğleniyor.” dedi.
Erdoğan konuşmasının ilgili kısmında şöyle konuştu:

“Vesayetle kavgamızı da, darbe teşebbüslerine direnişimizi de hep aynı gaye ile yürüttük. Siyasi istikrarsızlığı yeni yönetim sistemimizle aştık. Güvenlik kaygılarının önünü, terörle mücadeleyi sınırlarımız ötesine, kaynağına indirerek kestik. Eskiden terör sorunlarda 1 numaraydı, şimdi kaldı mı? Ah ah, nereden nereye... Milletimizin günlük hayatımızın kalitesini eser ve hizmet siyasetimiz ile yükselttik. Eskiden 9'dan 10'dan sonra sokaklara çıkılabiliyor muydu? Yarın Diyarbakır'dayım, akşam 8, 9, 10 dışarı çıkılmazdı. Şimdi saat 12, 1 herkes sabaha kadar oralarda eğleniyor. Her kesimden insanımızın hak ve özgürlük talebimizi sessiz devrimlerle karşıladık. Evinin annesi hanım kardeşlerimizi, hayatın diğer alanlarında da var olmalarını tüm imkanları önlerine sererek destekledik.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı