Erdoğan İsraille normalleşirken Filistin'den yeni şehit haberleri geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de İsrail Başbakanı Netenyahu'yla el sıkışıp normalleşme mesajları verirken Batı Şeria'dan şehit haberleri gelmeye devam ediyor.

GÜNDEM 24.09.2023, 08:40
1
Erdoğan İsraille normalleşirken Filistin'den yeni şehit haberleri geldi
Katil İsrail güçleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'daki Nur Şems Mülteci Kampı'na düzenlediği baskında 2 Filistinliyi öldürdü.
AA muhabirinin, Şehid Sabit Sabit Hastanesinden edindiği bilgiye göre, Siyonist İsrail güçlerinin baskınında Nur Şems Mülteci Kampı'ndan 2 Filistinli hayatını kaybetti.
Görgü tanıkları, İsrail ordusunun, Tulkerem kentindeki kampa çeşitli noktalardan baskın düzenlediğini aktardı.

İsrail güçleri ile baskına karşı çıkan Filistinliler arasında silahlı çatışma çıktığını anlatan tanıklar, İsrail ordusunun buldozerlerle kampın caddelerine ve Filistinlilerin araçlarına zarar verdiğini kaydetti.
Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberinde, İsrail ordusunun baskınında hayatını kaybeden Filistinlilerin, 21 yaşındaki Useyd Cebavi ve 32 yaşındaki Abdurrahman Süleyman Ebu Dağaş olduğu belirtildi.

Bu arada geçtiğimiz gün Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nin ( ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile görüştü.

Erdoğan görüşmenin arından yaptığı açıklamada "BM 78'inci Genel Kurul temaslarımız kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir görüşme gerçekleştirdik. İstişarelerimiz ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olsun." diye konuşmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 07 Aralık 2023
İmsak 06:05
Güneş 07:31
Öğle 12:35
İkindi 15:08
Akşam 17:29
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı