Erdoğan kaybedeceklerini anladı! İki yıl daha maaş alacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kamu kurumunda görev alan kişilerin görevden alınsalar bile iki yıla kadar ödeme almaya devam edebileceği belirtildi.

GÜNDEM 13.05.2023, 16:50
3
Erdoğan kaybedeceklerini anladı! İki yıl daha maaş alacaklar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, kamu kurumunda görevlendirilen kişilerin görevden alınmaları durumunda dahi iki yıla kadar ödeme yapılmasına olanak tanıyor.

Gazeteci Yalçın Doğan bu durumu kaybedeceklerini anladılar şeklinde yorumladı. TELE1 ekranlarında Namık Koçak’ın sunduğu Gazeteciler Masası programına katılan Gazeteci Yalçın Doğan,sçz konusu kararnameyi değerlendirdi.
Doğan şunları söyledi:
“Kaybedeceklerini anladılar. Bugün Resmi Gazete’de kendileri itiraf etti kaybedeceklerini. Nasıl? Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Resmi Gazete’de kararnamesi var 2020 yılında Meclis’te kabul edilen bir yasaya dayanarak çıkardığı. Görevden alınan yüksek düzeyli bürokratlar, bakan yardımcıları, genel müdürler neyse iki yıl daha maaşlarını alabilecek. Şimdi seçimden iki gün önce yüksek bürokratların maaşlarını iki yıl süreyle almalarını garantiye alan bir kararnameyi neden yayınlar? Bak kardeşim diyor ben gidiyorum ama siz bana bu kadar çalıştınız, ne istediysem yaptınız, ben size istediğimi söyledim, el pençe divan durdunuz karşımda vs. vs. ama ben sizi korurum dedi”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı