"Erdoğan, Lütfi Elvan'ın dedikodusunu yaptı"

Erdoğan'ın Meclis kürsüsünde Lütfi Elvan'ın dedikodusunu yaptığını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Lütfi Elvan’ı ekonomik manada dürüst biliriz." diyerek Elvan'ı savundu.

GÜNDEM 22.11.2021, 12:45
25
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "faizi savunan benimle yürüyemez" sözlerini Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın alkışlamadığı fotoğraf için açıklamalarda bulundu.
"Lütfi Elvan'ı ekonomik manada dürüst biliriz" diye tanıdıklarını belirten Akşener, "Dolasıyla bildiğimiz dürüstlüğünü inşallah yapılan işlerin yanlışlığı anlamında da söylüyordur, Sayın Elvan. Eğer Sayın Erdoğan’a "yanlıştır" demişse, onun için onun üzerine (Lütfi Elvan’ın) yürümüştür." dedi.

Erdoğan'ın Meclis kürsüsünde Lütfi Elvan'ın dedikodusunu yaptığını söyleyen Akşener, "O zaman (Lütfi Elvan’ın) dediğini kamuoyuyla paylaşması lazım sorumluluk bırakması için… Faiz indirimine karşı çıktıysa... Burada çelişkili durum şu: Bakanlık makamı bu sistemde atanmış bir makam. O zaman alırsınız görevden. Erdoğan’a özelde söylediyse . Dediğini yapmadıysa ya Sayın Elvan’ın “ben bu işe ortak olmuyorum” demesi lazım ya da Sayın Erdoğan atayan şahıs olduğu için “aynı fikirde değiliz” deyip “kenara geç demesi” lazım. İlginç olan şu: Bakanının dedikodusunu yaptı. Gözden kaçan o. Kendi atadığı şahıs hakkında dedikodu ya bu. Grup konuşmasında dedikodu yapan bir kişi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı