Son Dakika

Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? Muharrem İnce tarafını belli etti

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yarışacak olası adaylardan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceğini açıkladı. İnce, "Onlardan da destek beklerim" dedi.

SİYASET 08.05.2022, 10:20
9
Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? Muharrem İnce tarafını belli etti
2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a karşı yarışan ancak daha sonra CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkladı. İnce, "Onlardan da destek beklerim" dedi.

Habertürk'e konuk olan İnce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ve bazı gazetecilerle fotoğraf çektirmesini değerlendirdi. İnce, "Sayın İmamoğlu'nu eleştirenler Erdoğan'ı eleştirmiyorsa çifte standarttır bu. Belediye başkanının gezmesi, hangi gazeteciyi davet edeceği kendi bileceği bir iş. Ama şunu söyleyeyim, gezmesi büyük risktir. İstanbul'da sel, yangın, deprem olur. Büyük risktir. Takdir kendisine aittir" dedi.

"Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerim" diyen İnce, "Ama ben kalırsam onlardan da destek beklerim. Gerekirse ikinci tur için partimizde üyelerimizin önüne sandık koyarız. Çünkü Erdoğan'ın Türkiye'ye vereceği artık bir şeyi kalmadı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı