Erdoğan, muhalefete seslendi! Seçim tarihi verdi, adayı açıkladı

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına değindi. Seçim tarihi de veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan" dedi.

GÜNDEM 09.06.2022, 16:45 09.06.2022, 17:35
1
Erdoğan, muhalefete seslendi! Seçim tarihi verdi, adayı açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 haziran ayında yapılacağını ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kendisinin olduğunu açıkladı. Muhalefete seslenen Erdoğan, “Habire söylüyorsun Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun. Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da çağrı yaparak “Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ya adayını ya da adaylığını açıkla.” ifadesini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
''İnanıyorum ki büyük ve güçlü Türkiye güneşinin ilk ışıklarının yükseldiği yer de burası olacaktır. Maalesef bu şehir bir süredir kendini temsil edenler bakımından talihsizlikler yaşıyor. Bu şehrin milletvekili olmasına rağmen bizim kadar İzmir'e gidip gelmiyor. Şahsım ve aile fertlerimizle ilgili yeni iftiralar üretiyor. Bugün bir dava daha kazandım. Kararlar geldikçe Bay Kemal adına hayır yapıyoruz. Bu zat bazı şehirlerimize ayrı ülke diyecek kadar Türkiye'den de habersiz. Eline ne tutuşturulursa belge diye kürsüde sallayan yalandan vazgeçmeyen bu zatın bugüne kadar ülkeye ve millete hiçbir hayrı dokunmadı. Kasetle geldiği genel başkanlık koltuğunu korumak dışında ülkenin geleceği adına hiçbir çabasını görmedik.

Bu zat şimdi de cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor. Bunu delikanlıca yapmak yerine, dolambaçlı yollarla gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizleri zaman zaman güldürmüyor eğlendirmiyor da değil. Ülkenin yönetimine talip olmak gece yarısı sosyal medyada şaklabanlık yapmaya benzemez. Artık masa etrafından top çevirme adına milleti oyalama devri geride kaldı. Vakit karar verme vakti. Bu zata açık çağrıda bulundum. Kendisi iftiralarını sürdürerek yine topu taca atmaya çalıştı.

Buradan aynı davetimiz bir kez daha yapıyorum; artık kaçak güreşmeyi bırak, ipe un sermekten sürekli bahane üretmekten vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak etrafta gezinmekle bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ya adaylığını ya da adayını açıkla.

Ha bire 'Seçim tarihi belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerine yok Bay Kemal. Ha bire 'Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı