Erdoğan partililere seslendi... Seçim öncesi seçimi kazanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Bunu yapacağız." dedi.

GÜNDEM 16.06.2022, 17:45
2
Erdoğan partililere seslendi... Seçim öncesi seçimi kazanacağız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ‘AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Bunu yapacağız. Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir” dedi. Erdoğan, "Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler, umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Darbe girimlerine kadar her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. Öyle ki ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu’ndan bile medet umacak hale geldiler." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:
"Seçim takviminde bir yıldan geriye doğru saymaya başladığımız bir dönemde artık her geçen gün, her geçen hafta bizim için adeta hazine kıymetindedir. Bu çerçevede yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Derdini anlatmak için başını kaldıran her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini karşısında görecek şekilde sahayı sıkı tutmalıyız.
Muhalefet mensuplarının söyledikleri her yalanı anında ağızlarına tıkacak, ortaya attıkları her iftirayı anında çürütecek, sergiledikleri her tutarsızlığı anında ifşa edecek bir çalışma tarzı izlemeliyiz. Bunu yaparken asla onların peşinden giymemeliyiz. Üye sayısı 11 milyonu geçen bir partinin içinde üslubuyla, tavrıyla, bireysel eksiklikleriyle sıkıntıya yol açan kişiler çıkabilir. Bunları derhal geri plana çekip kendilerinden başka alanda istifade etmeliyiz… Halka tepeden bakan, yaptığı görevi imtiyaz gören, geleni kapıdan içeri almayan, telefonuna ulaşılamayan AK Parti yöneticisi olamaz… Bunlar, AK Parti’de görev alanlarda aradığımız ihtiyari değil, mecburi vasıflardır. Aksi takdirde ortaya çıkan tablodan sadece AK Parti değil, bizimle birlikte şehirlerimiz ve ülkemiz zarar görmektedir. Hep söylediğimiz gibi, milli iradenin muhafızı, eser ve hizmet siyasetinin tek adresi olan AK Parti’nin kaderiyle ülkenin ve milletin kaderi etle tırnak gibi birbiriyle iç içe geçmiştir.
Partimizin kurulduğu günden beri girdiğimiz her seçim, bizim için rövanşı olmayan bir müsabaka gibidir. Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz… 2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. 23 milyon hedefini koyduğumuza göre, bu oy aynı zamanda üye, üye, üye. Bunu yapacağız. Seçim öncesi seçimi kazanacağız… Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir.
CHP’nin başındaki zat, geçen yine kadınları bize kışkırtmaya çalışarak, onları iş hayatının dışında tutmaya çalıştığımızı iddia etmiş. Halbuki AK Parti Kadın Kollarındaki kardeşlerimiz, sadece son bir yılda 72 ilimize gittiler. Bay Kemal, niye biliyor musun? Kardeşlerimize verdiğimiz ‘Devlet desteklerini iyi anlatın, faydalansınlar, işlerini kursunlar, istihdama katılsınlar’ talimatını yerine getirmek için illerimize gittiler. Sen de böyle bir teşkilat var mı? Hele bir de bu zatın muhafazakar genç kadınlara seslenmesi yok mu? İnsanda azıcık utanma duygusu olsa bu lafı ağzına alamaz. Kadınlarımızın en temel hakkı olan başörtüsü özgürlüğünü ellerinden almak için Anayasa Mahkemesi’nin önünde nöbet tutan birine düşen, ahkam kesmek değil başını eğip yerine oturmaktır.
“ALTILI MASA DİYE MİLLETTİN ÖNÜNE KOYMAYA ÇALIŞTIKLARI YAPI SİRK ÇADIRINDAN BETER BİR YER”
Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler, umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Darbe girişimlerine kadar her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. Öyle ki ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu’ndan bile medet umacak hale geldiler. AK Parti'yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler, her yola başvurmaya başladı. Bürokrasiden siyasete hayatında hiçbir başarı olmayan bu zata ülkeyi teslim etmek isteyenlerin amaçları milletin hayrına değildir. Altılı masa diye millettin önüne koymaya çalıştıkları yapı, sirk çadırından beter bir yer haline dönüştü. Yapılan açıklamaların bile büyükelçilerin onayına sunulan bir yerden söz ediyoruz. Her gün bir HDP’li, çıkıp bunlara posta koyuyor, istikamet gösteriyor. Hatta inceden şantaj yapıyor. Hiçbirinin gıkı çıkmıyor. HDP’liler yetmiyor, bazen de sahneyi Kılıçdaroğlu alıyor. Bazen bu zat, tepesi atınca kürsüden ortaklarına ‘Ya bana katılın ya da önümden çekilin’ diye meydan okuyor. Masadaki ortaklarından bir tanesi, işi meşrep fitnesini alevlendirmeye kadar götürüyor. Yine herkes sus pus. Geçmişlerini ve tüm değerlerini inkar pahasına o masada oturanları milletimizin vicdanına havale ettik. Karşımızda perperişan, uyduruk bir masa, her tarafı dökülen bir ittifak var. Tamam anladık, terzi kendi söküğünü dikemez de bunların diktikleri hiçbir sökük vaki değil.
Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı meselesi olabilir. Bugün insanlarımızın hayat pahalılığını biz de tespit ediyoruz. Ama şunu da bilmeliyiz ki dünya nasıl bir girdaptan geçiyor, bunu da göreceksiniz. Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle insanları geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da 2018’de olduğu gibi herkesin iş aş sahibi olmasını sağlayacak olan da biziz. Ülkenin bu kifayetsizlere teslimi için tek bir akıl, mantık, vicdan ürünü sebep bulunamaz. Bu hakikatlerle milletimizin huzuruna çıktığımızda, karşımıza dikilenlerin hepsinin de birer kağıttan kaplan olduğu zaten kendiliğinden anlaşılacaktır.
Türkiye, salgın krizini başarılı yöneten ülkelerin başında geliyor. Hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık. Hastane kapısından çevrilen, sağlık hizmetlerine ulaşamayan hemen hiçbir vatandaşımız olmadı. Geçtiğimiz yıl, tarihimizin en yüksek ihracat rakamı olan 225 milyar doları aştık. Petrol, doğal gaz, emtia fiyatlarındaki sıkıntılarda vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın ekmeğine kan doğrayan fırsatçılara göz açtırmayacağız. Serbest piyasa ekonomi kurallarıyla uyuşmayan fahiş fiyatlarla milletimizin rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçireceğiz. Şu anki küresel kriz ortamından da ülkemizi alnımızın akıyla çıkaracağız. Mandacı ekonomistler, tetikçi akademisyenler, kifayetsiz muhterisler ne derse desin Türkiye, sağlam altyapısı, üretim gücü, insan kaynağı ve stratejik konumuyla 21. yüzyılın yükselen yıldızlarından biri olacak. Yeter ki biz bu süreçte umudumuzu asla kaybetmeyelim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı