Erdoğan ve Bahçeli anlaştı! 'En az 5 bakan değişecek' iddiası

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, geçtiğimiz gün bir araya geldikleri toplantıda seçim kabinesi konusunda anlaştığı öne sürüldü.

GÜNDEM 09.06.2022, 22:05
2
Erdoğan ve Bahçeli anlaştı! 'En az 5 bakan değişecek' iddiası
Halk TV yazarı Can Coşkun, bugünkü yazısında, AKP'li Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin kulisine değindi.
Eski bir AKP'li vekil ile yaptığı konuşmaya ait kulis bilgisini köşesine taşıyan Coşkun'un aktardığına göre, eski vekil, Erdoğan ve Bahçeli'nin "seçim kabinesi kurmakta hemfikir olduğunu" söyledi. 
 Coşkun'un yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Önümüzdeki aylarda Gelecek Partisi'ne katılması neredeyse kesin olmakla birlikte halen AKP'de siyaset yapan eski milletvekili şöyle dedi:
 'Sayın Erdoğan kafasında yeni kabineyi kurdu. Millet İttifakı'na adayı açıklatıp, değişmiş kabinesiyle seçim ilanı yapmak isteyecek. Bahçeli'ye yaptığı son ziyaret, harekattan ziyade kabine sohbetiydi. İki lider seçim kabinesi kurmakta hemfikir. Sönük bulunan kabinede sonbahar gelmeden en az üç değişiklik olacak'.
 Yine aynı isme göre seçim kabinesi, söylem olarak da böyle tanıtılacak. Ayrıca kendisi seçime kadar toplamda en az 5 bakanın değişeceğini söylüyor. Koltuk detayı ise vermiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı