Erdoğan'a etrafındakilerin soramadığı soruyu sordu: O tarihe kadar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonun düşüşü için bu kez 2023 yılının Şubat ve Mart aylarını işaret etti. Prof. Dr. Şenol Babuşçu Erdoğan’a bu açıklamaları üzerinden bir soru yöneltti.

EKONOMİ 13.06.2022, 22:00
Erdoğan'a etrafındakilerin soramadığı soruyu sordu: O tarihe kadar...
Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnsanlarımızın döviz altın tasarrufu alışkanlıklarını TL’ye yönlendirmek için çeşitli alternatifleri devreye alıyoruz. Rasyonel gerekçelerle izah edilemeyecek fiyat artışlarına karşı hukuki ve idari tedbirler geliştiriyoruz. Ücretlilerin gelirlerindeki azalışı telafi edecek çalışmalar yapıyoruz. Bu çerçevede Temmuz ayındaki enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımıza bindirdiği kamburdan kurtulacağımız 2023 Şubat ve Mart aylarından itibaren artık bu sorunları önemli ölçüde bırakmış olacağız.” açıklamasını yapmıştı.
Ünlü ekonomist ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açıklamaları üzerinden etrafındaki insanların kendisine soramadığı bir soru yöneltti.
İşte Şenol Babuşçu’nun o paylaşımı:
“Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Enflasyonu Şubat-Mart 2023 itibarıyla geride bırakacağız’ (Vatandaş yaklaşık bir yıl nasıl dayanacak.)”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı