Erdoğan'a İsrail çıkışı: Filistin davasını satacağı başından belliydi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türkiye-İsrail ilişkilerindeki 'normalleşme' adımları kapsamında karşılıklı büyükelçi atama kararına çok sert tepki gösterdi.

GÜNDEM 18.08.2022, 03:20
3
Erdoğan'a İsrail çıkışı: Filistin davasını satacağı başından belliydi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sosyal medya hesabından, Türkiye ile Siyonist İsrail ilişkilerindeki 'normalleşme' adımına çok sert tepki gösterdi.
Ağbaba, "AKP'nin 'Filistin davasını' satacağı başından belliydi" dedi.
Ağbaba, diğer paylaşımında, "Ne zaman paraya sıkışsalar ilk İsrail'in ayağına koştular. Erdoğan bir Cuma Filistin'e gidecekti, Herzog bir cuma Saray'da ağırlandı. Şimdi İsrail'e elçilik açacaklar" ifadelerine yer verdi.
İşte Veli Ağbaba'nın paylaşımları şu şekilde:
"AKP'nin 'Filistin davasını' satacağı başından belliydi. Ne zaman paraya sıkışsalar ilk İsrail'in ayağına koştular. Erdoğan bir cuma Filistin'e gidecekti, Herzog bir cuma Saray'da ağırlandı. Şimdi İsrail'e elçilik açacaklar.
Yakında İbrahim Anlaşması'nı da imzalarlarsa şaşırmayın. #KudüsKırmızıÇizgimizdir diyenler, "katil İsrail" diyenler, sokağa şişeyle kola dökenler şimdi ne düşünüyor acaba? 
Uluslararası ilişkilerde çarkçılığın adını "strateji" koymuşlar. Erdoğan'ın her yalanına, çarkına bir bahane buluyorlar. Bu zihniyetin tek davası # dolar'dır!"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı