Erdoğan'a İsrail'den tebrik: İlişkileri daha ileri götüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog’dan tebrik mesajı geldi. Herzog Türkiye ve İsrail arasındaki iyi ilişkilerin Erdoğan’la birlikte daha iyiye götürülerini belirtti.

GÜNDEM 29.05.2023, 20:00
1
Erdoğan'a İsrail'den tebrik: İlişkileri daha ileri götüreceğiz
Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren ve seçimi kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk kutlayanlardan biri de İşgalci İsrail’in Cumhurbaşkanı Isaac Herzog oldu.
İsrail Cumhurbaşkanı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ıseçimlerdeki zaferi için tebrik ediyorum. Birlikte çalışmaya devam ederek, Türkiye ve İsrail arasındaki iyi ilişkileri daha da ileri götüreceğimize inanıyorum.” Sözleriyle kutladı.
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, son olarak geçtiğimiz sene Türkiye’de gelerek Ankara'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirmişti. Filistin’de Müslümanların kanını dökmekten çekinmeyen İsrail’in bayrağının Türk askerleri tarafından taşınması büyük tepki toplamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı