Erdoğan'dan Akşener'e 'temel' tepkisi: Beni kendinle uğraştırma

İYİ Parti Genel Başkanı'nın sözlerini "ahlaksızlık" olarak nitelendiren Erdoğan, hükümetin yaptıklarının ortada olduğunu ve yapılan eleştirilerin gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

GÜNDEM 29.03.2023, 22:45
2
Erdoğan'dan Akşener'e 'temel' tepkisi: Beni kendinle uğraştırma
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirdi. Deprem sonrası atılan temeller üzerinden hükümeti eleştiren Akşener'e tepki gösteren Erdoğan, "Hayatında inşaat görmemişler bizi eleştiriyor" dedi.
Erdoğan, "İP'in başkanı elinize dilinize dursun, hayatında inşaat nedir görmemiş ve bunların tepeden tırnağa derinliği olması gerekir bilmeyen... Bunlar deniz kumu da değil. Kullanılan demirler çok farklı, bunlarda hassasiyet var. Biz bir şeyi yaparız dersek yaparız Meral Hanım" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı, yapılan eleştirilerin gerçekleri yansıtmadığını vurgulayarak, "Benim adım Recep Tayyip soyadım da Erdoğan... Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" dedi.
Deprem sonrası bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan, hükümetin titiz bir çalışma yürüttüğünü ve yapılan işlerin kalitesinin çok yüksek olduğunu belirtti. "Milletimize birçok hizmet ettik, bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuşan Erdoğan, yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu vurguladı.
İYİ Parti lideri Meral Akşener ise Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. "Bizim eleştirimiz, insanların güvenliğiyle oynayan işlerden kaynaklanıyor. Bunlar benim fikrim değil, bilim insanlarının raporları. Bir an önce işler düzeltilsin ki ülkemizde deprem gerçeği ile yüzleşelim" diyen Akşener, eleştirilerinin arkasında olduğunu belirtti.
Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan depremler ve yapılan çalışmalar ülkede birçok tartışmaya neden oluyor. Hem hükümet hem de muhalefet partileri bu konuda farklı görüşler ileri sürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı