Son Dakika

Erdoğan'dan bir göçmen açıklaması daha: Hepsi gönül huzuru içinde

"Ülkemize sığınan Suriyelileri asla kovmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni bir göçmen açıklaması daha yaptı. Erdoğan, "Hepsi gönül huzuruna giriyor" dedi.

GÜNDEM 11.05.2022, 15:45
6
Erdoğan'dan bir göçmen açıklaması daha: Hepsi gönül huzuru içinde
Birkaç gün önce "Ülkemize sığınan Suriyelileri asla kovmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir göçmen açıklaması daha geldi. 
Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz. Bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor." dedi.
Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:
"Bu medeniyette muhacirlik ve ensarlık var. Bu kültürü bilerek yetiştik. Ölümden ölüm beğen diyenlerin kovduğu bize sığınan kardeşlerimize kapılarımızı nasıl açtıysak bundan sonra da korumaya aynı şekilde devam ediyoruz. Bu kardeşlerimizden kendi tasasrruflarıyla dönmek isteyenler olduğu zaman zaten dönecekler. Biz onları silah dayıyarak düşmana teslim etmeyiz Bay Kemal bunu böyle bilesin. Bay Kemal yandaşların da dahil hepinize sesleniyorum: Biz bu görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi geri gönderemeyeceksiniz. 
Bunu öğrenen, bunu bilen, bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor. Onların ülkelerinden kaçışları hepsi sadece bir sığınmadır. Bizler bu muhacir kardeşlerimize ensar görevini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. "

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı