Erdoğan’dan bomba hamle! Kendi kurtarmak için o çalışmayı başlattı

Önümüzdeki seçimlere az bir zaman kala son anket sonuçları AK Parti’de alarm zillerinin çaldığını gösteriyor. DP Lideri Gültekin Uysal’dan ise Erdoğan’ın seçim planına dair çarpıcı bir iddia geldi.

GÜNDEM 19.11.2022, 16:35
1
Erdoğan’dan bomba hamle! Kendi kurtarmak için o çalışmayı başlattı
Millet İttifakı üyelerinden Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim planına ilişkin çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Kamuoyu araştırma şirketlerinin yaptığı son anket sonuçları ise AK Parti'nin günden güne oy oranı bakımından eridiğini gözler önüne sererken DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parlamenter sisteme dönmek için çalışma başlattığını öne sürdü.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde parti teşkilatını ziyaret eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Erdoğan seçimler yaklaştıkça kendisini kurtarmak için parlamenter sisteme dönmeyi düşünüyor. Bu konuda çalışma başlattı.” dedi.
Sözcü gazetesinden Cem Yıldırım’ın aktardığı habere göre, parti teşkilatı ziyaretinde konuşan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Seçimler yaklaştıkça kendisini kurtarmak için bu sistemin kilit noktası olarak dizayn edilmiş yüzde 50+1 dengesini bile feda ederek, parlamenter sisteme dönmeyi Sayın Erdoğan'ın isteyeceği kanaatindeyim.” değerlendirmesinde bulundu.

DP Lideri Gültekin Uysal, “Ortağı MHP'nin bundan haberi var mı bilmiyorum ama seçim öncesi bir numara daha deneyerek bu çalışmayı başlattılar. Onların derdi, suçüstü yakalanmış halleri dolayısıyla yargıdan kaçmak için ellerinden geleni yapmak ve hayatiyetlerini uzatmaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı