Erdoğan'dan flaş Sedat Peker talimatı: Soylu için yasak iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti teşkilatlarına Sedat Peker'in açıklamaları üzerinden talimat verdiği öne sürüldü.

GÜNDEM 09.06.2021, 11:50
17
Erdoğan'dan flaş Sedat Peker talimatı: Soylu için yasak iddiası
Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısında Sedat Peker ile ilgili önemli talimatlar verdiğini öne sürdü.
Hiçbir partilinin Sedat Peker'e karşılık vermemesi talimatı verildiğini iddia eden Yarkadaş, Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da televizyon yasağı koyduğunu söyledi.
KRT TV'de katıldığı "Şimdiki Zaman" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Sedat Peker ile ilgili çeşitli emirler verdiğini öne süren Yarkadaş, Erdoğan'ın toplantıda, Sedat Peker'e hiçbir şekilde cevap verilmemesi emrini verdiğini ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da televizyon yasağı koyduğunu ifade etti.
Barış Yarkadaş canlı yayın programında şu şekilde konuştu:
"Şunu söyleyeyim dün AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP MYK toplantısında Sedat Peker'e hiçbir şekilde cevap verilmemesi talimatını verdi. 'Hiç kimse Sedat Peker'e cevap vermesin' dedi. Süleyman Soylu'nun da bundan sonra bu konuyla ilgili televizyona çıkıp konuşmasını yasakladı. Toplantının ardından da bugün AKP'nin emniyet kökenli milletvekilleri AKP'nin bir grup üst düzey yöneticisini ziyaret ederek Süleyman Soylu etrafında gelişen olaylardan dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı