Erdoğan'dan kabinenin ikinci zengin ismi Fahrettin Koca'yı düşündüren soru

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısında AFAD'a yardım toplarken kabinenin ikinci zengin ismi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

GÜNDEM 03.09.2021, 15:10
8
Erdoğan'dan kabinenin ikinci zengin ismi Fahrettin Koca'yı düşündüren soru
Hükümet yaşanan felaketlerin ardından AFAD'a ayrdım toplamak için IBAN paylaşmıştı. Sözcü gazetesi yazarı Denzi Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısında bakanlar için defteri açarak bakanlara tek tek ne kadar destek olacaklarını sorarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile arasında geçen diyalogu aktardı.
"Eskiden bakanların sadece bakanlık maaşı vardı. Öyle çok yüksek meblağlar veremezlerdi" diye yazan Zeyrek, şöyle devam etti:

Ayrıca Zeyrek, yazısında AK Parti yönetimi ile kabinenin AFAD'a 15 milyon liralık bağış yaptığını yazarken "Bakanlarımızın, iktidar partisi yetkililerinin “zenginliğine ve cömertliğine” mi sevinsek, AFAD'ın ve devletin düştüğü duruma mı üzülsek ben bilemedim!" diye sordu.

"Ancak şimdiki bakanların bazıları aynı zamanda iş insanı. Turizm Bakanı Mehmet Ersoy “Bir buçuk milyon lira” dedi. Kabinenin ikinci zengin ismi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olacak ki Cumhurbaşkanı Erdoğan dönüp kendisine “Fahrettin sen ne diyorsun” sorusunu yöneltti. Koca biraz düşündü. Herhalde o ayki maaş ödemelerini, giderleri gelirleri aklından geçirdi ve ağzından “Bir milyon lira efendim” cümlesi çıktı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı