Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na uyuşturucu cevabı! Yarına işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün yaptığı uyuşturucu paraları çıkışına cevap verdi. Erdoğan, asıl cevabını yarına vereceğini işaret etti.

GÜNDEM 01.11.2022, 21:00
1
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na uyuşturucu cevabı! Yarına işaret etti
Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının büyük bölümünü ağırlıklı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün yaptığı uyuşturucu paraları çıkışına ayırdı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na “Haramı helali iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin, onu sen aynaya bak kendinde ara.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asıl cevabını yarın AK Parti Grup Toplantısında vereceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Haram size kalsın ey siyasiler. CHP genel başkanının attığı iftiraya cevaplandırmak değinmek zorunda kalıyorum. Doğunun değişik yerlerinde bu mücadeleyi veren teşkilatıma bu tür iftirada bulunamazsınız. Bu ne vicdansızlıktır. Yarın bu konuşmamı grup konuşmamda yapacağım. Bu hazmedilir değil.” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 
''FETÖ'den PKK'ya kadar terör örgütlerinin hedefi olan emniyet teşkilatı sadece devlete ve millete hizmet edecek yapıya kavuştu. Polis eğitim sistemimizi yeniden inşa ettikten sonra suçla mücadelede gelinen nokta doğru yolda olduğumuzu gösterdi.
CHP Genel Başkanını'nın güvenlik güçlerimize attığı iftirayı cevaplamak mecburiyetinde kalıyorum. Emniyete bu tür iftirada, hakarette bulunamazsın. Cari açığımızın uyuşturucu kaynaklarından temin edilen gelirle kapatıldığını söyleyen zavallılara bir sözüm var. Bunu yarın söyleyeceğim. Bizim iktidarımızın uyuşturucu ile mücadele etmekten başka herhangi bir durumumuz yoktur. Biz haramı ve helali iyi biliriz. Haram size kalsın.

Kılıçdaroğlu'nun dün attığı bu iftiraya değinmek zorunda kalıyorum. Uyuşturucuya karşı mücadeleyi veren teşkilatımıza bu tür iftira ve hakarette bulunamazsınız. Böyle bir teşkilatı siz nasıl olur da Türkiye cari açığını uyuşturucu satmakla kapatıyor dersiniz. Bu ne insafsızlıktır. Bu ne vizdansızlıktır. Yarın bu konuşmamı çok daha farklı şekilde yapacağım. Haramı ve helali gayet iyi bilen iktidarı lekeleyemezsin. Onu sen aynaya bak kendinde ara.

Uyuşturucu ile mücadelede dünyaya örnek bir başarıya sahibiz. Satıcılara göz açtırmıyoruz. Cezaevindeki mahpusların üçte birinden fazlası bu suçtan dolayı demir parmaklıkların arkasında.
Dijital terör devletimizin güvenliğini hedef alıyor. Sosyal medya mecralarında yalan ve iftiralarla her gün binlerce kişi linç ediliyor, milyonların hayatı kararıyor. FETÖ ve PKK sosyal medyayı kullanarak algı oluşturuyor. Kızılay'da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında fark yoktur.''

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı