Erdoğan'dan kritik talimat! Sınırdışı edilecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de açılış töreninde 10 ülke büyükelçisinin yaptığı Kavala çağrısına tepki gösterdi. "İstenmeyen adam ilan edilmeleri için Dışişleri Bakanlığı'na talimat verdim" dedi.

GÜNDEM 23.10.2021, 18:35
Erdoğan'dan kritik talimat! Sınırdışı edilecekler
Eskişehir'de Millet Bahçesi açılışına katılan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye küresel firmaların üretim üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Sermayenin milliyeti, rengi, inancı olmaz, ülkemize yatırım yapacak, istihdamımıza katkı sağlayacak herkese kapılarımız da yüreğimiz de sonuna kadar açıktır" dedi.
Erdoğan ayrıca şunları söyledi:
Büyük ve güçlü Türkiye'nin eşiğindeyiz. Türkiye'nin 2053 vizyonunu da yavaş yavaş şekillendirmeye başlıyoruz.
Yaşadığımız sıkıntılar geçicidir, ama emin olun elde edeceğimiz kazançlar nesiller boyu devam edecektir.
Bay Kemal, 'Selo aşağı Selo yukarı dolaşıyor', Selo serbest kalamayacak.
Yatıyorlar kalkıyorlar Kavala. Kavala dediğin Soros'un Türkiye şubesi, 10 tane büyükelçi onun için Dışişleri Bakanlığı'na geliyor, bu ne terbiyesizliktir. Siz burayı ne zannediyorsunuz? Burası Türkiye, burada kalkıp da Dışişleri Bakanlığı'na gelip talimat verme gibi bir yola giremezsiniz. Gerekli talimatı dışişleri bakanımıza verdim, 'Bu 10 tane büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilmelerini bir an önce halledeceksiniz' dedim. Bunlar Türkiye'yi tanıyacaklar, Türkiye'yi bilmedikleri gün burayı terk edecekler.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı