Erdoğan'dan polisi yumruklayan Aydeniz'e: Meclis üzerine düşeni yapar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polise yumruk atan DBP’li Aydeniz'in dosyasının kabarık olmasına dikkat çekerek, Aydeniz'in dokunulmalığının kaldırılması için Meclis'e inandığını söyledi.

SİYASET 15.06.2022, 14:30
2
Erdoğan'dan polisi yumruklayan Aydeniz'e: Meclis üzerine düşeni yapar
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. 
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in, İstanbul Kadıköy'de düzenlenen izinsiz gösteride görevli polis memuruna yumruklu saldırıda bulunmasına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydeniz'in dokunulmalığının kaldırılması için Meclis'in üzerine düşeni yapacağına inandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ilgili kısmı şöyle: 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Haziran'da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde de yaptığı konuşmada, DBP Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında, “Dünkü alçaklığın faillerine bedelini yargı önünde ödeteceğiz.” demişti.
“HDP’nin terör örgütü elebaşılarının emriyle geçtiğimiz günlerde yol açtığı rezalet görüntülerini de unutmadık. İstanbul Kadıköy’de işlenen rezaletin başrolünde yer alan sözde milletvekilinin, yine onun yanında, arkasında yer alan milletvekillerinin geçmişte hangi provokasyonlarda yer aldığını, hangi karanlık niyetlere alet olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu kadının dosyası çok kabarık. 60 küsur dosyada suç layihası var. Kendisinden bu ihanetinin bedelinin hukuk önünde sorulmasının sonuna kadar takipçisi olacağız. Açık ve net söylüyorum. Süratle dokunulmazlığının kaldırılıp, yine süratle bu türlerinin artık bu kutlu çatı altında yer almalarının mümkün olmadığını AK Parti olarak bizler ortaya koyuyoruz. Meclis’in de bu hususta üzerine düşeceğini yapacağına inanıyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı