Erdoğan'dan yeni 'fakirlik' tanımı!

Erdoğan, "Karnını doyuracak ekmeğe muhtaç olmak fakirlik ölçüsü olmaktan çıktı" diyerek yeni 'fakirlik' tanımında bulundu.

GÜNDEM 26.09.2021, 12:00
58
Erdoğan'dan yeni 'fakirlik' tanımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'fakirlik' tanımını değiştirdi. Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada, "Karnını doyuracak ekmeğe muhtaç olmak fakirlik ölçüsü olmaktan çıktı" dedi.
"Artık insan gibi yaşamak dediğimiz imkânlara sahip olmayanlar kendini fakir hissediyor." diyen Erdoğan, " Öyleyse bize düşen görev, milletimizi bu yeni standartlara göre hayatını sürdürebileceği imkânlara kavuşturmaktır" açıklamasında bulundu.

Sosyal destek programlarının da aynı anlayışla yenilendiğini ve geliştirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Özellikle aile kurumuna büyük önem veriyoruz. Yaşlılara, çocuklara, engellilere, kadınlara verdiğimiz desteğin gerisinde aile kurumunu güçlü bir şekilde ayakta tutma hedefidir. İnşallah hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ederek 84 milyonun tamamını güvenli, huzurlu, müreffeh bir ülkede yaşayan mutlu bireyler hâline getireceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı