Erdoğan'ı panikleten son anket sonucu! Oy oranında istikrarlı erime...

Son anket sonuçları MetroPOLL Araştırma'dan geldi... Erdoğan'ın görev yapış tarzına ilişkin son anket sonucu Erdoğan'ın oy oranında istikrarlı bir erimeyi de ortaya koydu. İşte son anket sonuçları...

GÜNDEM 28.07.2022, 13:30
4
Erdoğan'ı panikleten son anket sonucu! Oy oranında istikrarlı erime...
Anket araştırma şirketleri son anket sonuçları ile kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. MetroPOLL Araştırma tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görev onayına ilişkin son anket sonucu paylaşıldı. Son anket sonuçları değerlendirmesine göre, temmuz ayında Erdoğan’ın görev onayında 5 puanlık bir gerileme olduğu ortaya çıktı.
MetroPOLL Araştırma son anket çalışmasında katılımcılara, “Genel olarak düşündüğünüzde Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Erdoğan görev yapış tarzını “Hayır onaylamıyorum” diyenlerin oranı yüzde 53,7 iken “Evet, onaylıyorum” diyenler ise yüzde 41,5 çıktı.
Yazar İhsan Dağı ise son anket sonuçları verisini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Dağı, “Asgari ücret ve memur-emekli zamlarına, NATO’nun Madrid zirvesinden ‘zaferle dönüş’ anlatılarına rağmen 5 puanlık kayıp geri döndürülmesi zor bir sürece işaret ediyor gibi…” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı