Erdoğan'ı rahatsız eden anket sonuçları: Dağılıyor, AKP'ye dönen yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dün apar topar parti kurmaylarını toplamıştı. Erdoğan'ı rahatsız eden anket sonuçlarını açıklandı. CHP'li Özgür Özel, "Kararsızlar dağılıyor, AK Parti'ye dönen yok" dedi.

GÜNDEM 24.08.2022, 14:50
1
Erdoğan'ı rahatsız eden anket sonuçları: Dağılıyor, AKP'ye dönen yok
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Son anket sonuçlarında oy oranı giderek düşen AK Parti hakkında konuşan Özel, kararsız seçmenin geri dönmesini bekleyen Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'a kötü haberi verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gün programını değiştirerek bazı bakan yardımcıları ve genel başkan yardımcıları ile bir araya gelmesinin nedeninin anket sonuçları olduğunu söyleyen Özel, "Kararsızlar dağılıyor, AK Parti'ye dönen yok" ifadelerini kullandı.
Özel, "Beyefendi bir panikte. Dün paldır küldür 'Toplayın bakalım bir seçimleri konuşalım' dedi. Çünkü dün sonuçlarını hepimizin gördüğü o anket çıktı. Anketi görmüş, 'Çağırın, Naci Hoca da gelsin, eskisi de gelsin, yenisi de gelsin. Strateji konuşacağız'. Önceden planlı değil, şehir dışında olup gelemeyenler var. Kravatını yolda bağlayıp geldi millet AK Parti binasına. Anketteki o büyük kopuştan rahatsız. Hep 'Siz bunları geri çekersiniz' diyordu. Kararsızlar dağılıyor ve AK Parti dönen mönen yok" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı