Erdoğan'ın Albayrak çıkışı dikkat çekti! Yeni bir görev mi verilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü parti grup toplantısındaki konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden Berat Albayrak hakkında açıklama yapması yeni iddiaları gündeme taşıdı.

GÜNDEM 11.03.2021, 08:00
12
Erdoğan'ın Albayrak çıkışı dikkat çekti! Yeni bir görev mi verilecek?
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü parti grup toplantısındaki konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden  Berat Albayrak hakkında sözleri üzerinden dikkat çeken bir yazı keleme aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti grup toplantısında Berat Albayrak konusunda yaptığı konuşmanın yazılı konuşma metninde omadığını ifade eden Selvi, "Erdoğan’ın konuşması Meclis kulislerinde, Berat Albayrak’a yeni görev verileceği şeklinde yorumlara neden oldu" dedi.
Selvi yazısında, "Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan ayrılmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak AK Parti İzmir İl Kongresi’nde ardından da iki hafta önceki AK Parti grubunda bu konuya değinmişti. Erdoğan dünkü AK Parti grubunda da tam 4 yerde Berat Albayrak’la ilgili konuya değindi. Ama ilginç olanı, Berat Bey’le ilgili bölüm Erdoğan’ın yazılı konuşmasında yoktu. Muhalefetin Berat Albayrak’la ilgili ithamları kanına dokunmuş olmalı ki, 'Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza' diye konuya girdi. Berat Albayrak’ın Enerji Bakanı olduğu dönemde yaptığı hizmetlerden övgüyle söz etti" ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı