Erdoğan’ın başdanışmanı hedef aldı: Seçimden kaçamazsınız

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, seçimlerin ertelenmesi tartışmalarıyla ilgili paylaşımda bulundu ve Altılı Masa'yı hedef aldı.

GÜNDEM 26.02.2023, 13:10
2
Erdoğan’ın başdanışmanı hedef aldı: Seçimden kaçamazsınız
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ertelenmesiyle meydana gelen tartışmalara yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Yaptığı paylaşımda Altılı Masa'yı hedef alan Uçum, “Seçimler ertelensin diye yapmadığınızı bırakmadınız. Ama kaçamazsınız” dedi. 
Uçum, şu ifadeleri kullandı:
“Asrın değil asırların felaketini yaşadık. Ülke Liderimiz CB Erdoğan’la birlikte ayakta kaldık. Halkımızın acısını istismar ettiniz, yetmedi seçim tartıştınız, seçimler ertelensin diye yapmadığınızı bırakmadınız. Ama kaçamazsınız, yakındır aziz halkımızın karşısına çıkacaksınız.”
Uçum'un 'seçimden kaçamazsınız' paylaşımı ise garip karşılandı. Seçimin ertelenmesi gerektiğine yönelik açıklamalar iktidara yakın kaynaklardan gelmesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mehmet Uçum'un muhalefeti hedef alan paylaşımı eleştiri konusu oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı