Erdoğan'ın 'en büyük rakibi' AKP'yi dağıttı! Oyların dörtte biri koptu

Avrasya Araştırma Şirketi'nin CEO'su Kemal Özkiraz gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özkiraz, AKP'de yaşanan erimeye dikkat çekti.

GÜNDEM 12.06.2022, 18:50
2
Erdoğan'ın 'en büyük rakibi' AKP'yi dağıttı! Oyların dörtte biri koptu
Türkiye'de ekonomik kriz her geçen gün büyüyor. TÜİK rakamlarına göre bile enflasyon %73'e dayandı.Marketlerdeki fiyatlar ise %150'den fazla zamlandı. Diğer yandan Türk Lirası da hızla erimeye devam ediyor. Şöyleki son bir ayda TL dolar kuru karşısında 3 lira daha eridi. Dolar kuru 17 lirayı aştı. 
Hayat pahalılığı artarken, vatandaş ekonomik sıkıntıların kaynağı olarak hükümeti görüor. Erdoğan'ın ekonomik sıkıntıların abartıldığını söylemesi Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin başarısızlığını kabul etmemesi AKP'nin oylarını eritiyor. 
Avrasya Araştırma Şirketi'nin CEO'su Kemal Özkiraz ise gündeme ilişkin yaptığı açıklamada ekonomi nedeniyle AKP'nin ciddi bir erime yaşadığını belirtti. Ve ekonomi nedeniyle AKP'nin en az %25 oy kaybettiğinin altını çizdi. 
Biindiği üzere kulislerde hatta AKP'ye yakın medya ve AKP içerisinde Erdoğan'ın en büyük rakibinin ekonomik kriz olduğu ifade ediliyor. AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar ve Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de ''Erdoğan'ın rakibi kriz'' ifadelerini kullanıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı