Erdoğan’ın eski doktoru açıkladı! Erdoğan hazır, köşesine çekilecek

Erdoğan’ın eski doktoru İYİ Partili Op. Dr. Turhan Çömez katıldığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Turhan Çömez, Erdoğan emekliliğe hazır olduğu ve köşesine çekileceğini söyledi.

GÜNDEM 26.10.2022, 00:25
Erdoğan’ın eski doktoru açıkladı! Erdoğan hazır, köşesine çekilecek
Erdoğan’ın eski doktoru ve İYİ Partili Op. Dr. Turhan Çömez dün akşam katıldığı TELE1 canlı yayınında “Erdoğan seçimi kaybettiği durumda ne olacak?” sorusuna cevap verdi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi durumunda AKP diye bir partinin kalmayacağını savundu. Op. Turhan Çömez'in konuşması şöyle:
Turhan Çömez kendisi arayan AKP'li vekili açıkladı: Cesaret edemiyorum
“Kaybettiğinde AKP diye bir parti kalmayacak zaten. Şu anda AKP fragmanlarına ayrılmış durumda. Ciddi bir kırılganlık var içeride. Hem ciddi bir umutsuzluk hem ciddi bir zemin kaybı hem de bir güvensizlik var. Dolayısıyla AKP seçimi kaybettiğinde parçalarına ayrılacak ve Sayın Erdoğan sanıyorum belki Kısıklı’da veya başka bir yerde bundan sonraki hayatını devam ettirip tecrübelerini bizimle paylaşacak ve ben partinin başında kalacağını düşünmüyorum. Ben ruhen ve bedenen şu anda Erdoğan’ın emekliye hazır olduğundan eminim. Millet kendisine yeter Erdoğan diyecek sandıkta ve o da çok demokratik ve insani ölçülerde anahtarı ilgili muhatabına ve yeni gelen cumhurbaşkanına teslim edip köşesine çekilecek.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı