Son Dakika

Erdoğan’ın eski doktoru, Özhaseki'ye çıkıştı: Hem de ezip geçecekler

Erdoğan’ın eski doktoru Op. Dr. Turhan Çömez, AK Partili Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç’ın “Bir şey deme, he de geç” sözlerine çok sert karşılık verdi.

GÜNDEM 07.10.2022, 21:10
2
Erdoğan’ın eski doktoru, Özhaseki'ye çıkıştı: Hem de ezip geçecekler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 1 ay önce Kayseri’de katıldığı bir turizm toplantısında mikrofonun açık olduğunu unutup kullandıkları “Bir şey deme, he de geç” sözleri bugün sosyal medyada gündem olmuştu.
AK Partili Mehmet Özhaseki gelen tepkiler sonrası açıklamada bulunup, “Orada ben olgunluk olsun, diye 'Sesini çıkarma, eleştiriye cevap verme' dedim. Bunu söylemek de her zaman benim hakkım.” demişti.AKP'li Özhaseki olay sözlerini savundu: Olgunluk olsun diye dedim öyle
Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç’ın tepki çeken sözlerine bir tepki de AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez’den geldi.
Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Turhan Çömez, “Halkta onlardan koptu zaten… Sandık gelince “He deyip geçecekler” hem de, “Ezip geçecekler”, az kaldı.” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı