Erdoğan’ın Kredi Kooperatifleri marketleri fena patladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim reklamlarını yaptığı Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ürün bulamama sorunu yaşanıyor. Markete gidenler eli boş dönmek zorunda kalıyor.

EKONOMİ 22.08.2022, 19:15
Erdoğan’ın Kredi Kooperatifleri marketleri fena patladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın artan gıda fiyatlarına çare olarak gösterdiği Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde vatandaşlar istediği ürünü alamadan geri gelmek zorunda kaldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde 15 Ağustos itibariyle 30’dan fazla temel gıda ürününde indirim olacağını açıklamıştı. Erdoğan’ın müjdeleyerek açıkladığı haberle Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine giden Vatandaşlar beklediği kadar bir indirim göremezken bazı ürünlerinde raflarda bulunmadığını farketti
Tarım Kredi Kooperatif marketi Mecidiyeköy şubesinden alınan görüntülerde bir evin ihtiyacı olan temel gıda ürünlerinden bakliyat, salça ve ayçiçeği yağı olmadığı anlaşıldı.
Raflardaki boşluklar ürünlerin yayılarak koyulmasıyla doldurulmaya çalışılırken Market görevlileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sevkıyat cumartesi yapılacaktı fakat büyük marketlere öncelik verildi. Dolayısıyla biz de perşembe gününden bu yana ürünleri koyamadık" dedi. Sevkıyatın salı (yarın) yapılacağına değinen görevli, "Gelecek ürünlerden önceden haberimiz olmuyor" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı