Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? Programı iptal edilmişti

Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? sorusu Bursa programının iptal edilmesi ile merak ediliyor. İşte Erdoğan'ın sağlık durumu...

GÜNDEM 03.07.2022, 11:45
9
Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? Programı iptal edilmişti
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, cumartesi günü saat 14.00’te Bursa’da bir miting düzenlemesi ve şehirde düzenlenecek olan “Guhem Uzay Havacılık Merkezi’nde Bursa Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılışı”, “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni”, “Gökdere Meydanı’nda Bursa Kamu Yatırımları Toplu Açılış Töreni”ne katılması bekleniyor. Ancak Erdoğan'ın programları iptal edildiği açıklandı.
AKP Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa’daki yerel televizyon kanallarından AS TV'de yaptığı açıklamasında Erdoğan'ın programlarının sağlık durumu nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Peki Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili AKP Bursa Milletvekili Özen, "soğuk algınlığı"na yakalandığını duyurmuştu. Erdoğan ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ya da AKP Sözcüsü Ömer Çelik konu ile ilgili henüz resmi açıklamada bulunmadı.
AKP Bursa Milletvekili Özen, Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili ise şu ifadeleri kullanmıştı:
"Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı