Erdoğdu'dan bildiri çıkışı: Demokrasi var da amiraller zarar vermiş

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, bazı emekli amirallerin yayımladığı bildiri için "Sanki demokrasi var da sanki amiraller zarar vermiş." yorumunda bulundu.

GÜNDEM 06.04.2021, 11:20
13
Erdoğdu'dan bildiri çıkışı: Demokrasi var da amiraller zarar vermiş
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Bizim TV'den Lale Özan Arslan'ın sorularını cevapladı. Erdoğdu, bazı emekli amirallerin bildirisi hakkında değerlendirmede bulundu.
Aykut Erdoğdu, "Bu ülkede demokrasinin kırıntısı mı kaldı, sanki demokrasi var da sanki amiraller zarar vermiş, herkes konuşmalı. Şimdiye kadar cebi dolduğu için vatan satılırken gıkı çıkmayanlar, şimdi cepleri boşalınca konuşmaya başladılar." dedi.
Emekli amirallerin bildirisine ilişkin konuşan Aykut Erdoğdu, şöyle konuştu:
"Ben o mahkemede bunların yargılandığını göreceğim. Bütün bu yargılamaları da TRT ekranlarından canlı yayında vereceğiz. Uluslararası dillerde de vereceğiz ki herkes bilsin vatana ihanet etmesin. Vatana ihanet edenlerin ne hale düştüğünü herkes görsün. Askerlere şunu söylüyorum (Amirallere); Allah sizden razı olsun bir ömür verdiniz bizim güvenliğimiz için. Aykut kardeşiniz de CHP de sizleri bunlara yedirecek değil. Memleketi hep beraber düşünelim. Efkarınız varsa da bölüşürüz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı