Erken seçim hamlesi! 81 ile sandık talimatı gönderdiler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, olası bir erken seçime hazır olmak amacıyla 81 İl Örgütü'ne gönderdiği talimatta, eksik sandık görevlilerin tamamlanması istedi.

GÜNDEM 14.07.2021, 01:50
9
Erken seçim hamlesi! 81 ile sandık talimatı gönderdiler
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sık sık  erken seçim talebini yineliyor.  CHP liderinin erken seçim talebinin ardından parti genel merkezi de olası bir seçime hazır olmak için harekete geçti. Genel Merkez tarafından 81 il örgütüne gönderilen talimatta, sandık görevine gitmeyenlerin yerine hızlı şekilde yeni kişilerin görevlendirilmesini istedi.

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, CHP yönetimince il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda, örgütlerle sistemli ve sonuç alıcı temaslar sürdürebilmek amacıyla bir takım planlamalar yapılması ve bu doğrultuda il ve ilçe örgütlerin aktif çalışmalarının değerlendirilmesi hususu ihtiyacının doğduğu belirtildi. Yazıda, ilerleyen sürece ilişkin belirtilen konu başlıkları ile ilgili olarak örgütlerin çalışmalarına başlamasının oldukça önemli olduğu ifade edildi.

Buna göre yazıda; teşkilatlardan, ilçe ve belde örgütlenmelerinin tamamlanması, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması istenirken, mahalle temsilciliklerinin aktif çalışmalarına yönelik planlamalar yapılması, boş olan temsilciliklere de seçim/atama yapılması gerektiği ifade edildi. Yazıda, "Öbek örgütlenmesinin" gerçekleştirilmesinin talep edildiği yazıda ayrıca, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirmelerin yapılması gerektiği kaydedildi.

Bütün sandıkların görev bilincine sadık üyelerle tamamlandığına dikkat edilmesi gerektiğine de dikkat çekilen yazıda; üyesi olmayan mahalle, köy ve sandık seçim çevrelerinin belirlenmesi ve ivedilikle üye kazandırılması, özellikle, aktif katılım gösterecek yeni üye kaydı yapılması, hususlarında, örgütlerin gereğinin yapılması istendi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı