Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar tartışılan Trabzonspor maçını değerlendirdi

Trabzonspor'un Gaziantep FK'yı 3-2 yendiği maçın ardından tartışılan pozisyonları Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar değerlendirdi.

SPOR 19.09.2022, 10:55
1
Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar tartışılan Trabzonspor maçını değerlendirdi
Trabzonspor'un 3-2'lik galibiyeti sonrası Gaziantep FK cephesinden hakeme tepki geldi. Tartışmaya açılan pozisyonları Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar köşe yazısında değerlendirdi.
Erman Toroğlu karşılaşmadaki tartışılan pozisyonlarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Ahmet Çakar'ın poziyonlara ilişkin değerlendirmesi ise şu şekilde:

"Gaziantepliler kendi aleyhlerine verilen penaltıyla, Trabzon'un aleyhine verilmesini istedikleri penaltıya aynı diyorlar. Bence aynı pozisyon değil ve hatta belki de top Trezeguet'nin koluna bile değmiyor. İyi bir açıdan bakmak lazım. Üçüncü golde ise faul bekliyorlar ama devam kararı doğru. Gaziantep'in 5 numarası, Gomez'i itiyor. O da 8 numaraya çarpıyor..."
"İlk yarıda da Trabzonspor'un kazandığı penaltı doğru karar. Her ne kadar top vücuttan sekse de Gazianteplinin açık olan kolu ile temas ediyor. Buna karşılık yerden sekip Trezeguet'nin kapalı koluna çarpan top ise penaltı değil, burada da karar doğru.Maxi Gomez rakibini itiyor gibi gözükse de Gomez'i iten bir Gaziantepli oyuncu var."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı