Ersan Şener Meral Akşener'le görüşmesinin arka planını açıkladı

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, canlı yayında İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

GÜNDEM 14.03.2023, 08:05
4
Ersan Şener Meral Akşener'le görüşmesinin arka planını açıkladı
Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Habertürk TV'deki Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.
10 Mart'ta İyi Parti Genel Başkanı Akşener’le bir araya geldiğini ifade eden Şen, “Kendisi anlattı, ben dinledim. Herhangi bir talep, teklif olmadı” dedi.
Şen, bazı detaylar için bilgi veremeyeceğini ifade ederek, “Yaklaşık 4 saatlik bir görüşme oldu. Aile bireyleri de vardı. Enine boyuna her şeyi masaya yatırdık, konuştuk. Bilgi alışverişinde bulunduk. Bundan sonrası için neler yapılıp yapılamayacağına dair konuştuk” diye konuştu.
Ayrıca Şen, “2 Mart 2023 tarihli Altılı Masa’nın toplantısından sonraki süreci değerlendirdik. O görüşme süreçleri tabii bir gözden geçirildi, kendisi de anlattı. Ben dinledim herhangi bir talep, teklif olmadı” diye ekledi.
Öte yandan Kübra Par’ın “Hala siyasete girmeyi düşünüyor musunuz hocam” sorusuna karşılık Şen, “Yok, hayır hayır. Öyle bir talebim de teklifim de olmadı. Kendisiyle de öyle bir konuşmamız olmadı” yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı