Ersin Destanoğlu "Mustafa Muhammed'in penaltılarını izlemiştim"

Kurtardığı penaltıyla takımına 3 puanı getiren 20 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu "Maç içinde olabilecek her pozisyona çalışıyorum" dedi.

SPOR 26.10.2021, 00:25
2
Ersin Destanoğlu
Galatasaray galibiyeti sonrası konuşan genç kaleci, derbide galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. 
Ersin Destanoğlu penaltıyla ilgili oalrak  "Mustafa Muhammed'in penaltılarını izlemiştim. Çok penaltı kullanıyor. O anda hislerim topu aldığından beri belliydi. Kararımı vermiştim. Son ana kadar bekledim. Kurtardım. Kurtardıktan sonra tribünler sevinçten adeta yıkılıyordu" ifadelerini kullandı. 
"A Milli Takımdan davet gelirse seve seve giderim"
Ersin Destanoğlu Milli Takım konusunda da açıklamalarda bulundu.Destanoğlu "Takım halinde bir bütün olarak maçı kazandık. Maç içinde olabilecek her pozisyona çalışıyorum. Pozisyonları maçtan önce hocalarımız bize gösteriyor. Geçen hafta duran toptan goller yedik. Bugün ise duran toplara nasıl sert müdahale yapılacağını gösterdik. Derbide galip gelmek önemlidir. Bir bütün olarak önümüzdeki maçlarda devamını getirmek için mücadele edeceğiz. Penaltıda son ana kadar beklenir, hislerim belliydi. Ben de son ana kadar bekledim ve kurtardım. Sahada elimden geleni yapıyorum. Milli formayı taşımak için elimden geleni yaparım. A Milli Takımdan davet gelirse seve seve giderim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı