Ersin Destanoğlu'na onay çıktı: Genç kaleci Avrupa yolcusu

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta oynayan ve formasını Mert Günok'a kaptıran 22 yaşındaki Ersin Destanoğlu'nun ayrılığına izin çıktı.

SPOR 07.01.2023, 15:55
2
Ersin Destanoğlu'na onay çıktı: Genç kaleci Avrupa yolcusu
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte formasını Mert Günok'a kaptıran genç  kaleci Ersin Destanoğlu'na transfer izni çıktı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in gelmesi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden Ersin Destanoğlu, mutsuz görüntüsüyle dikkat çekmişti. Ersin'e ayrılık için izin çıktı
Menajeri aracılığıyla yönetimle görüşüp devre arasında kiralık olarak ayrılmak istediğini belirten genç kaleciye onay çıktı. 
Kaleci transferi yapılmayacak
Ersin ayrılırsa Kartal, yerine transfer yapmayacak ve Mert Günok, Utku Yuvakuran ile Emre Bilgin'le yoluna devam edecek. Club Brugge Ersin Destanoğlu'nu radarına aldı
Öte yandan, Voetbalnieuws'in haberine göre Belçika ekiplerinden Club Brugge, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu'nu transfer listesine aldı. Kadrosunda eski bir Beşiktaşlı Cyle Larin'i de bulunduran Belçika ekibi, Ersin için herekete geçti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı