Eski AKP'li İYİ Parti'ye geçmişti! Akşener’den Turhan Çömez açıklaması

AK Parti Eski Milletvekili ve Erdoğan'ın eski doktoru Op. Dr. Turhan Çömez bugün İYİ Parti'ye geçmişti. Meral Akşener, grup toplantısında Turhan Çömez hakkında konuştu.

GÜNDEM 12.10.2022, 15:40
3
Eski AKP'li İYİ Parti'ye geçmişti! Akşener’den Turhan Çömez açıklaması
AK Parti Eski Milletvekili ve bir süre Erdoğan’ın da doktorluğunu yapan Op. Dr. Turhan Çömez geçtiğimiz aylarda siyasete döneceği yönünde sinyal vermişti. İYİ Parti’ye dün katılacağını duyuran Turhan Çömez’e bugün İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı’nda resmen rozeti takıldı. İYİ Parti lideri Akşener, Turhan Çömez’in rozetini taktıktan sonra duygularını kürsüden paylaştı.
Turhan Çömez’e hoşgeldin diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Turhan Bey’i çok uzun yıllar öncesinden tanırım. Pergelinin ucunu hep milletimize, devletimize ve bu ülkenin ebet müddet sağ kalmasına koymuştur. Ve gerçekten herkesin acayip tırstığı bir dönemde, Türk askerine karşı kurulan kumpas döneminde direnmiştir. Ve uzun bir sürgüne mecbur bırakılmıştır. O söylemez ama sokaklarda yatmıştır. Tıp diplomasını yeniden sınavlara girerek almıştır. Ve bir Türk’ün başarı öyküsünü, İngiltere’de hayata geçirmiştir. Kimseye bu ülkeyi satmadan. Meşhur lobilerin elini öpmeden, önlerinde eğilmeden direnmiştir. Aramıza misafir olarak gelmedin. Bu hareketin asli unsuru olarak buradasın. Hoş geldin, güç kattın.” ifadelerini kullandı.Erdoğan'a büyük şok! Eski dostunu İYİ Partiye kaptırdı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı