Eski AKP'li vekil KPSS skandalını açıkladı: Rezalet ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski arkadaşı ve eski AKP milletvekili Turhan Çömez, KPSS ‘de yaşanan rezilliğin AKP’ye göre problem olan yönü bu rezilliğin ortaya çıkması oldu.

GÜNDEM 07.08.2022, 10:35
2
Eski AKP'li vekil KPSS skandalını açıkladı: Rezalet ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen KPSS sınavında sorulan soruların Yediiklim Yayıncılık deneme soru kitapçığındaki sorularla aynı olduğu iddia edilirken 31 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı iptal edildi. Yaşanan bu skandal olaydan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski arkadaşı ve eski Manisa AKP milletvekili Turhan Çömez iktidara göre problemin soruların aynı olması değil bu rezaletin ortaya çıkması olduğunu öne sürdü.
Sosyal medya üzerinden eski partisine yüklenmeye devam eden Turhan Çömez sınavlardaki şaibe iddiaları araştırılsın diyerek muhalefetin 16 kez Meclis’e önerge verdiğinin altını çizerken bu önergeleri iktidarın reddettiğini belirtti.
Çömez paylaşımının devamında ise “Erdoğan KPSS rezaleti için şimdi muhalefeti suçluyor. Anlaşılan o ki, milyonları mağdur eden bu rezaletin olması değil, ortaya çıkması sorun “ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı