Eski CIA yöneticisi dikkat çekti: ABD özgürlüklerden tiranlığa geçiyor

CIA'nın eski bir mensubu olan Bryan Dean Wright, ABD'nin özgürlüklerden baskıcı eğilimlere doğru yöneldiğini söyledi.

DÜNYA 03.08.2021, 12:30
22
Eski CIA yöneticisi dikkat çekti: ABD özgürlüklerden tiranlığa geçiyor
Amerika'nın istihbarat servisi CIA'nın eski bir mensubu olan Bryan Dean Wright, ABD'deki FOX TV canlı yayınında, Joe Biden yönetiminin medyaya yönelik müdahalelerine tepki gösterdi.
Amerika yönetiminde tiranlığa doğru bir eğilim başladığını belirten eski istihbaratçı Wright, "Bence izlediğimiz şey, özgürlükten tiranlığa yavaş yavaş geçiş. Kariyerimden ve birlikte çalıştığım istihbarat analistlerinden öğrendiğim şeylerden biri de bir ülkenin özgürlükten tiranlığa geçerken, hükümetin medyanın kontrolünü ele geçirdiği gerçeğidir. Kim ne söyleyebilir ki? Bunu bizzat hükümet kaynakları açıklığa kavuşturdu" dedi.
Konuşmasının devamında, sosyal medyadaki sansür uygulamalarına da değinen Wright, "Bu inanılmaz derecede endişe verici, hükümetin doğru olarak belirlediği şeye karşı konuşan insanlar susturulacak veya platformdan dışlanacak, değil mi?" diye konuştu.
Ayrıca çoğu makul Amerikalı'nın özgürlükler konusunda endişeli olduğunu kaydeden Wright, "İster muhafazakar, ister özgür düşünen eleştirel bir kişi olun; ayağa kalkıp, bu yanlış, demenin zamanı geldi" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı