Son Dakika

Eski yöneticiler, Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor

Galatasaray'ın etkili Genel Kurul üyeleri Ahmet Ocaklı ve Derya Taşdelenler, eski başkan Alp Yalman, Teknik Direktör Fatih Terim'in başkan olmasını istiyor.

SPOR 08.04.2021, 22:10
34
Eski yöneticiler, Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor
Mayıs ayında seçime girecek olan Galatasaray'da öne çıkan beş adaya bir altıncı isim olarak Galatasaray'ın halihazırdaki Teknik Direktörü Fatih Terim de eklenebilir. Galatasaray camiasının önde gelen isimleri, Terim' e başkanlık baskısı yapıyor. Geçtiğimiz yaz ayında Derya Taşdelenler ve eski başkan Alp Yalman, Bodrum'da Fatih Terim ile bir araya geldi. Terim'in bu teklife bir yanıt vermediği öğrenildi.

İkinci başkanlık teklifi de Ahmet Ocaklı'dan geldi. Fatih Terim, kritik şampiyonluk yarışı nedeniyle buna bir cevap vermedi, sezon sonunda net bir karar alacağını ifade etti.

Bu sezon beklediği transferlerin yapılmaması nedeniyle Cengiz yönetimiyle gerilen Terim, Mustafa Cengiz'le önümüzdeki sezon çalışmaya pek sıcak bakmıyor. Cengiz ve Terim arasında pek de sıcak ilişki yoktu, bu sezon iyice kötüleşti. Ancak Abdurrahim Albayrak sayesinde kalabileceği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı