Son Dakika

Esnaf Kongresi bugün

Saadet Partisi, esnafın sesini duyurmak için Esnaf Kongresi düzenliyor…

GÜNDEM 03.06.2021, 04:35
2
Esnaf Kongresi bugün
Saadet Partisi’nin esnafın sesini duyurmak ve sorunlara çözümler bulmak için organize ettiği Esnaf Kongresi, bugün Genel Başkan Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşiyor. 81 ilden kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya ve kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnafın katılacağı kongrede, bütün esnafı temsilen 20 esnaf konuşma yapacak. Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden saat 15.30’da başlayacak olan kongrede alınan karar ve çözüm önerileri ‘kongre bildirisi’ olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

Saadet Partisi’nin esnafın derdini duyurmak için organize ettiği Esnaf Kongresi, bugün Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşiyor. Saadet Partisi, “Geçim İttifakı” çalışmaları kapsamında, başta esnaf ve işçiler olmak üzere vatandaşların geçim derdini gündeme getirmek ve çözüm yolları sunmak adına planladığı esnaf kongrelerinin ilki bugün saat 15.30’da online olarak gerçekleşecek.

Saadet Partisi’nin esnafın sesine kulak vermek için organize ettiği Esnaf Kongresi, bugün çevrimiçi olarak gerçekleşiyor. ‘Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!’ sloganıyla hareket eden Saadet Partisi, bugün (3 Haziran Perşembe) saat 15.30’da Zoom üzerinden “Esnaf Kongresi” düzenliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan kongrede 81 ilden kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya, kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnaf katılacak. Kongrede, esnafın sorunları gündeme getirilerek, ortak çözüm yolları masaya yatırılacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partinin genel merkezinden kongreye bağlanacak. Ayrıca esnafın önemli bir kısmı ise kongreye iş yerlerinden bağlanacak. ESDER ve TESK başkanlarının da katılım sağlayacağı kongrede tüm esnafı temsil etmek üzere 20’ye yakın esnaf konuşma gerçekleştirecek. Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan Esnaf Kongresi’nin ardından tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri ise ‘kongre bildirisi’ olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı