EYT ne zaman çıkacak açıklanacak? AK Parti’den son dakika açıklaması

EYT konusunda çalışmalar henüz neticelenmedi. EYT mağdurları AK Parti'den çözüm bekliyor. Peki, EYT ne zaman çıkacak açıklanacak? AK Parti'den EYT hakkında açıklama geldi...

EKONOMİ 03.09.2022, 16:15
2
EYT ne zaman çıkacak açıklanacak? AK Parti’den son dakika açıklaması
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( EYT) mağduriyetlerinin gidirilmesini bekliyor. EYT ne zaman çıkacak açıklanacak gibi konuları yakından takip eden EYT mağdurları AK Parti iktidarından çözüm için adım bekliyor ve sık sık seslerini duyurmaya çalışıyor.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı CNN Türk canlı yayınında erken seçim sorusu yanı sıra EYT çalışmalarında son durum hakkında kısa bir açıklama bulundu.
EYT çalışmalarında gelinen son noktaya ilişkin sorulan sorulara cevap veren Numan Kurtulmuş, “Bakanlık çalışıyor. Vakti zamanı gelince açıklama yapılır.” ifadelerini kullandı.
‘Erken seçim’ sorusuna cevap veren AK Partili Numan Kurtulmuş, söz konusu iddiaları reddetti. “Her gün seçim olacakmış gibi çalışan bir partiyiz” diyen Numan Kurtulmuş, “Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında yapılacak. Erken seçim iddiası her seçimden önce olan şeylerdir.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı