EYT ne zaman çıkacak derken korkulan oluyor mu? Oyuna gelmeyin!

EYT ne zaman çıkacak sorusu her zamankinden daha fazla merak edilirken dolar uzmanı ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan çarpıcı bir yorum geldi. EYT için mağdurlara seslenen Zelyut, "Uyanın..." dedi.

EKONOMİ 01.10.2022, 20:40
1
EYT ne zaman çıkacak derken korkulan oluyor mu? Oyuna gelmeyin!
EYT mağdurları EYT ne zaman çıkacak diye merakla beklerken AKP kanadından EYT hakkında peş peşe açıklamalar gelse de henüz EYT’de netletmiş bir şey yok. Dolar yorumu ile öne çıkan ekonomist Evren Devrim Zelyut EYT hakkında çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Dolar uzmanı ekonomist Evren Devrim Zelyut, “AKP EYT hakkını vermeyecek! Uyanın!” diye seslendi.
Sosyal medya hesabından EYT çıkışında bulunan Zelyut, “Bakanla konuştuk, yılbaşına, vs vs bütün bunlar oyalama, sorunu unutturma, gelen tepkiyi karşılamak ve ters çevirmek, hatta çıkar sağlama amacıyla yapılmış siyasi taktik oyunlardır… EYT sayısı belli, çözüm belli, taktik yapmayın bize!” ifadelerini paylaştı. “EYT gelecekse hani bütçesi?” diye soran ekonomist Evren Devrim Zelyut, “Halkla oynamayın, EYT'li konuşmasın, sorun unutulsun, dar bir kesime veririz olayı kaparız, bu oyunlara EYT'li gelmez! Ciddi olan bütçeyi koyar, hesabı yapar, hakkı verir!” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı