EYT son dakika... EYT'de yaş şartı var mı yok mu? Takvim açıklandı

EYT yaş şartı haberleri... Milyonlarca vatandaş EYT düzenlemesi için gün sayıyor fakat AK Parti hükümetinden konuya ilişkin takvim açıklaması geldi. EYT'de yaş şartı olup olmayacağı açıklanıyor...

EKONOMİ 27.12.2022, 21:10
3
EYT son dakika... EYT'de yaş şartı var mı yok mu? Takvim açıklandı
EYT yaş şartı haberleri... Milyonlarca vatandaş Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunun çözüme kavuşturulmayı bekliyor. EYT düzenlemesi tartışmaları sürerken bir anda EYT yaş şartı konusu gündeme geldi ve haftalardır EYT’de yaş sınırı olup olmadığı tartışılıyor ve net cevaplar bekleniyor. AK Parti hükümeti tarafından EYT’de yaş sınırı var mı sorusuna henüz cevap gelmedi fakat konunun takvimiyle ilgili net bir açıklama Bakan Vedat Bilgin’den geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde EYT konusuyla ilgili, “Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak.” demişti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Beştepe’deki dünkü kabine toplantısı sonrası gazetecilerin EYT’de yaş sınırı şartına ilişkin sorusuna cevap verdi.
EYT düzenlemesinin bu hafta içinde açıklanacağını belirten Bakan Vedat Bilgin, EYT yaş şartına ilişkin soru üzerine, “O gün açıklanacak.” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Seçim sonrasına kaldı gibi iddialar hakkında ne diyorsunuz?” sorusuna ise, “Yok öyle bir şey. Bu hafta açıklanacak.” cevabını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı