EYT'de son durum: Bakan açıkladı! EYT ne zaman çıkacak cevap buldu

EYT ne zaman çıkacak son dakika açıklaması az önce geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin konuştu. İşte EYT hakkında son durum...

EKONOMİ 28.07.2022, 14:15
7
EYT'de son durum: Bakan açıkladı! EYT ne zaman çıkacak cevap buldu
Milyonlarca EYT mağduru vatandaşını yakından ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması az önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Vedat Bilgin EYT tarihi hakkında net konuşmasada ‘önümüzdeki günlerde’ diyerek işaret verdi.
Milyonlarca EYT mağduru “EYT ne zaman çıkacak” sorusunu sık sık soruyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar hükümetten gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, EYT hakkındaki yeni açıklamayı “Bursa Üretim Sürecine Katılım Desteklenmesi Projesi" programında yaptı. Bursa’da konuşan Vedat Bilgin, ‘önümüzdeki günlerde açıklayacağım’ açıklamasında bulundu.
Bakan Vedat Bilgin’in EYT hakkındaki sözleri şöyle:
“Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600’de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi, yarın da sözleşmeli personel konusunda dosyayı açtığımda basın mensuplarıyla paylaşacağım. Diğer gün geçici işçiler sorunu var. Onu tamamladığımız gün, onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT’yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı