EYT'de yeni gelişme! Kimler EYT ile emekli olacak? İşte yol haritası

Milyonlarca EYT mağduru vatandaş son dakika gelişmeleri takip ediyor. EYT'de en yeni gelişme ise 5 aşamalı yol haritası oldu. Peki, Kimler EYT ile emekli olacak? EYT için son çalışmalar...

EKONOMİ 22.06.2022, 10:45
9
EYT'de yeni gelişme! Kimler EYT ile emekli olacak? İşte yol haritası
EYT mağdurlarının durumu belirsizliğini koruyor… EYT hakkında henüz detaylar belli değil fakat birbirinden farklı formüller masada konuşuluyor. Bu formüller sonrası ‘kimler EYT ile emekli olacak’ konusu da açıklığa kavuşacak.
EYT hakkında en son açıklama dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den gelmişti. Bakan Bilgin, “EYT önümüzde. Çalışmalarımız devam ediyor.” demişti. EYT’de aşama aşama yapılan planla birlikte kaynak da bulunması hedefleniyor.
Gözler EYT için gelecek düzenlemeyi beklerken konuyla ilgili uzman isimler ve kaynaklar EYT için konuşulan gelişmeleri duyuruyor. Faruk Erdem’in bilgisine göre, milyonlarca EYT’li için 5 aşamalı yol haritasının ana başlıkları arasında; kimlerin EYT’den yararlanacağı tespit edilecek. Emeklilik için şartlar belirlenecek. Mali boyutu çıkartılacak. Uygulama usulleri ortaya konulacak ve son olarak EYT tasarısı TBMM’ye sunulacak.
EYT’de izlenecek bu yol haritası sonrası milyonlarca EYT’linin emekliliğe kavuşması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı