Faik Öztrak'tan zehir zemberek sözler! "Erdoğan, tükürdüğünü yalama"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok sert sözler ile eleştirdi.

SİYASET 15.08.2022, 19:10
8
Faik Öztrak'tan zehir zemberek sözler!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı yaptı. Sözlerinin hedefinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.
AKP'nin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak sözlerine başlayan Öztrak, “Nasıl bir gün her insan ölümlü tadacak ise her parti de muhalefeti tadacak. Önemli olan muhalefette de bir ve bütün kalmak, dağılmadan bu görevi yapabilmek." dedi.
AKP'nin 21 yıl önce adalet ve kalkınma diyerek ortaya çıktığını söyleyen CHP sözcüsü, bugün ülkede ne adaletin nede kalkınmanın olmadığına vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koltuğuna sahip çıkabilmek için ilke yada değer dinlemediğini söyledi.
Ardınddan parti logosuna değindi. "Adalet ve kalkınma kelimeleri parti logosunda asılı kalan içi boş kavramlara dönüştü” dedi.
Türkiye'nin Suriye politikasına değinen Öztrak, “Nasıl ki daha önce ‘kardeş Esad’ dediğine bir gecede ‘kalleş Esed’ dediyse yine bir gecede hiç sıkılmadan ‘kalleş Esed’ dediğine ‘kardeş Esad’ diyebilir. Tükürdüğünü, yalama ve söylediklerini yutma konusunda kimse Erdoğan'ın eline su dökemez. Suriye'de de tükürdüğünü yalamaya söylediklerini yutmaya hazırlanan Erdoğan'a bizim ne söyleyeceğimizi bellidir, afiyet olsun” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı