Fakıbaba'yı eleştirmişti: AKP'li bakan paylaşımını apar topar sildi

Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın partisinden istifa etmesini eleştiren AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, paylaşımını sildi.

SİYASET 23.10.2022, 14:05
3
Fakıbaba'yı eleştirmişti: AKP'li bakan paylaşımını apar topar sildi
AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın partisinden istifa etmesini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirmişti.
Bozdağ, " Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir" ifadelerini kullanmıştı.
Bakan Bozdağ paylaşımını apar topar sildi.
Bakan Bozdağ'ın AKP'den yeni kopuşların olacağına ilişkin haberler hakkında yaptığı paylaşım şu şekildeydi:
"Ak Parti içinde rahatsız vekil arayanlar veya rahatsızlık algısı yaratmak isteyenler beyhude uğraşıyor. Ak Parti zayıfladı, zayıflayacak diye bekleyenler de boşuna bekliyor. Bilinmeli ki Allah yardımı, insanımızın dua ve desteği ile yoluna devam edecektir. Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı